Domino’s Drunen geopend voor lunch: met een scherpe lunchdeal

Foto: Domino Pizza Drunen

Domino’s Drunen heeft de openingstijden aangepast. Op maandag en dinsdag opent de pizzaketen zoals gewoonlijk, namelijk om 16:00 uur ’s middags. Echter kun je op woensdag t/m zondag al een bestelling plaatsen vanaf 11:30 uur.

Domino’s Drunen is op woensdag t/m zondag al geopend vanaf 11:30 uur. Op deze dagen geldt ook een scherpe lunchdeal. Je haalt je pizza tot 16:00 uur af voor maar €5 per stuk. Drankje erbij? Dat kost dan maar €1 extra. Gebruik hiervoor de code 81646 via www.dominos.nl.

Ook voor bezorgen geldt er een speciale lunchdeal tot 16:00 uur. Je scoort dan een medium pizza naar keuze én een drankje voor €7.95. Om gebruik te maken van deze bezorgdeal vul je de code 51008 in via www.dominos.nl. Domino’s Drunen bezorgt in Drunen, Elshout, Nieuwkuijk en Vlijmen.

Uitgebreid lunchmenu

Geen zin in een boterham met hagelslag voor de lunch? En ook geen zin in pizza? Kies dan voor een vers belegde Hot Sandwich of één van de vele kipgerechten bij Domino’s. Het menu is zeer uitgebreid en heeft voor ieder wat wils. Ook als je geen vlees of dierlijke producten eet heeft Domino’s genoeg opties om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Vegan Crunchy Chicken of de Sandwich Veggi Deluxe.

Up to date blijven van de openingstijden en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Drunen, Waalwijk of Kaatsheuvel.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen