Jordy Kuijpers behoort tot top tweewielertechniek in Europa

Foto: Bas van Doorn Tweewielers

Tijdens de jaarlijkse strijd om de titel ‘Beste (motor)fietsmonteur van Europa’ is de 18-jarige Jordy Kuijpers uit Waalwijk 5e geworden. De kampioenschappen vonden plaats in Den Bosch. Jordy behaalde zijn vmbo-t diploma met als doel zich te gaan bekwamen in de vliegtuigtechniek. Als fervent bmx’er koos hij echter voor de opleiding ‘fietstechnicus’ op het Koning Willem I-college in ’s-Hertogenbosch.

Werken bij een 5-sterrenspecialist
Jong, maar ambitieus als hij is, schreef Jordy zich in voor de prestigieuze strijd om de titel Beste fietstechnicus van Europa. Hij kreeg vanzelfsprekend van zijn werkgever Bas van Doorn uit Vlijmen alle ruimte en tijd om mee te doen. Naast de capriolen die hij zelf maakt op zijn mountainbike, is Jordy dé specialist in sportieve fietsen in de werkplaats.

Jordy vindt het zelf belangrijk dat hij alles wat er in de zaak van Bas moet gebeuren onder de knie krijgt. Daar hoort bijvoorbeeld ook verkoop en goed klantencontact bij. Zijn werkgever biedt daartoe ook scholing aan. Mede daardoor geven klanten van Bas van Doorn Tweewielers op de beoordeling ‘5-sterrenspecialist’ een dikke 9 als rapportcijfer.
Een trotse Jordy Kuijpers: “Het meeste leer je gewoon door het te doen; in de praktijk.” Dat dat klopt heeft hij met het behalen van deze mooie prestatie bewezen.

Bas van Doorn Tweewielers
Burgemeester van Houtplein 35
5251 PT Vlijmen
073 5112732
[email protected]

Openingstijden
maandag 08:00 uur – 18.00 uur
dinsdag 08:00 uur – 18.00 uur
Woensdag 08:00 uur – 18.00 uur
Donderdag 08:00 uur – 18.00 uur
Vrijdag 08:00 uur – 20.00 uur
Zaterdag 08:00 uur – 16.00 uur

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen