Vierde Oldtimer Rally haalt mooi bedrag op voor Fietsmaatjes Heusden

Foto: Roland van Riel

De twee Lionsclubs uit Drunen-Langstraat en Heusden organiseerden afgelopen zondag de vierde oldtimer rally met een flinke opbrengst voor het goede doel. Ruim € 7.250,- werd opgehaald voor de Stichting Fietsmaatjes Heusden. Met dit bedrag kan de Stichting onderhoud plegen aan de zeven fietsen waarmee wordt rondgereden met mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen.

Het weer speelde een gunstige rol. De tocht door Drunen en Heusden en langs fraaie plaatsjes langs de Linge en de afgedamde Maas kon haast niet mooier. Volgens veel deelnemers één van de mooiste tochten sinds tijden.

Ruim 50 equipes vertrokken zondagmorgen vanaf het parkeerterrein van De Voorste Venne in Drunen om uiteindelijk te eindigen bij het restaurant van hoofdsponsor Software Society het “Brasserie Verlangen” bij conferentieoord de Guldenberg.

Ook volgend jaar komt er hoogstwaarschijnlijk weer een oldtimer rally. Veel deelnemers van de vierde editie willen ook de vijfde rally weer meemaken.

Bron: Heusden Langstraat Rally

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen