Heesbeens Toneel “We mogen weer voor onze vaste bezoekers gaan spelen”

Foto: Lida Verkade

De corona-winterslaap heeft te lang geduurd maar is nu voorbij!  Gelukkig maar. Zodra het verantwoord mogelijk was zijn de repetities van start gegaan. Het Heesbeenstoneel heeft dit keer niet gekozen voor één avond vullend blijspel, maar voor drie korte grappige stukken, elk met een kleine rolbezetting.

Ze beginnen met:
Hier wordt aan de deur gekocht
Een kort blijspel in twee taferelen, geschreven door Nico Edelenbosch.  Als je vrouw de kost verdient, heb je het als huisman niet altijd gemakkelijk, vooral niet als een welbespraakte dame haar koopwaar aanbiedt. Na een korte pauze volgt dan:

Nieuwe buren
Geschreven door Teun Minses.  Als je al wat ouder, en ook al een beetje achterdochtig bent, en er komen nieuwe buren wonen, slechts door één muur gescheiden van je eigen appartement, nou, dan weet je het wel! En als derde:

Vader schaamt zich
Geschreven door Anneke Iseger. Zijn enige dochter is weliswaar een keurig nette intelligente jonge vrouw, maar heeft nog steeds geen man, laat staan kinderen. Dat knaagt.

Het belooft de bezoekers, zoals altijd, een leuke en gezellige avond. U bent welkom op vrijdag 27, en zaterdag 28 mei, aanvang 20.00 uur. Entrée slechts vijf euro, te voldoen bij binnenkomst.  Adres: Dorpshuis Heesbeen, Voorstraat 1 (hoek Grotestraat). Graag reserveren per E-mail: [email protected]  Maar je kan ook bellen naar 0416 – 66 00 24, wel graag tussen 19 en 20 uur ‘s-avonds

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen