KennisMaker: Pubers & Motivatie… Waar zit die AAN-knop?

Foto: Pixabay

Heb jij thuis een puber die niet te motiveren is voor school, het maken van huiswerk of andere dingen. Je puber belooft van alles maar als je hem of haar niet steeds aanspoort om aan de slag te gaan gebeurt er niks. Jij maakt je zorgen en je puber zegt: ‘het komt wel goed… Waar maak jij je druk over?’

Komt je dit bekend voor… en wil je weten wat jij als ouder kunt doen? Kom dan op woensdag 1 juni om 19.30 uur naar de bibliotheek in Vlijmen voor de workshop Pubers & Motivatie die wordt gegeven door Gwen van Compassie Jongeren Coaching. Deelname is gratis. Aanmelden via www.bibliotheekheusden.nl.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze interactieve workshop krijg je meer informatie over hoe het puberbrein nou eigenlijk werkt. Welke mindsets zijn er? En wat hebben mindset en motivatie nou eigenlijk met elkaar te maken. Wat kun jij als ouder wel en beter niet doen?  Gwen deelt graag haar kennis over dit onderwerp.

Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is voor ouders van pubers die willen weten hoe ze hun puber kunnen ondersteunen en motiveren. Het kost je niks… alleen 1,5 uur van jouw tijd. Aan het einde van de avond ga je met tips & tricks naar huis.

Over Gwen
Ik ben Gwen van Compassie Jongeren Coaching. Als jongerencoach en docent heb ik veel ervaring in het werken met jongeren tussen de 12 en 20 jaar. De laatste tijd hoor je vaak dat jongeren veel minder gemotiveerd zijn voor school na een lange periode van steeds wisselend (online) onderwijs. In mijn gesprekken met jongeren en ouders hoor ik vaak dezelfde dingen terug. Dit maakt dat ik mijn kennis graag wil delen met ouders die hier meer over willen weten.

Ben jij ook geïnteresseerd? Dan hoop ik je te zien op woensdagavond 1 juni!  Heb je eerder al vragen of hulp nodig? Ik denk graag met je mee. Een kennismakingsgesprek is gratis! Kijk voor meer informatie op: www.compassiejongerencoaching.nl

In het kort… Wat doet Compassie Jongeren Coaching?
Compassie Jongeren Coaching biedt persoonlijke begeleiding (coaching) voor jongeren. Het doel is dat er binnen een korte tijd een verandering zichtbaar is en dat een jongere hierdoor weer zelfverzekerd ‘op weg’ kan. Door alle tijd te nemen, naar jou te luisteren en de juiste vragen te stellen, help ik je stappen te zetten die je alleen misschien niet zou maken. Maar ook als je piekert, stress ervaart, vastloopt of moeite hebt met keuzes maken is het fijn om met coaching te starten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen