Stichting Leergeld krijgt cheque van Lionsclub Drunen-Langstraat

Foto: Ad Kraamer

Onlangs organiseerde de Lionsclub Drunen-Langstraat een pubquiz in de zaal van Wijnand van Delft in Drunen. De zaal was bomvol met enthousiaste deelnemers. Dit keer kreeg de Stichting Leergeld een mooi bedrag. De stichting helpt kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben. In november staat er weer een pubquiz gepland.

Stichting Leergeld
Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

109 lokale Leergeld stichtingen, actief in 74% van alle Nederlandse gemeenten (januari 2021), bieden deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Lionclub Drunen Langstraat
Lionsclubs zijn clubs waarin mensen op vriendschappelijke basis samenwerken om iets te kunnen beteken voor de door hen gekozen goede doelen. Door hun uiteenlopende achtergronden geven zij elkaar inzicht in hun manieren van denken en doen: het kan ook anders en dat werkt inspirerend. Lions Drunen Langstraat is een gemoedelijke Lions club waar vrouwelijke en mannelijke leden zich inzetten voor fundraising ten behoeve van goede doelen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen