Geslaagde eerste editie van Expeditie DAK

Foto: De Schroef

Op woensdag 8 juni hebben 9 teams met in totaal 40 enthousiaste kinderen uit de gemeente Heusden deelgenomen aan de eerste editie van Expeditie DAK. Op deze middag zijn de deelnemers op Expeditie gegaan, waarbij zij verschillende atletiekonderdelen en expeditieproeven hebben uitgevoerd. De activiteit werd georganiseerd door atletiekvereniging DAK in samenwerking met Stichting de Schroef.

Met het trotseren van de regen hebben de kinderen een ontzettend leuke middag gehad. Vooral het verspringen in de zand(modder)bak was een regelrecht succes. De deelnemers waren ook erg enthousiast over de verschillende samenwerkingsopdrachten. Zo vonden ze de “pipeline”, het geheugenspel en de eetproef super leuk om te doen!
Waar atletiek normaal gesproken een individuele sport is, was dat tijdens Expeditie DAK net iets anders. Deelnemers moesten nu als team de atletiekonderdelen en expeditieproeven zo goed mogelijk uitvoeren. Met als doel om zo veel mogelijk munten te verdienen en de eerste prijs te bemachtigen.

Uiteindelijk ging team “Go with the flow” er met de winst vandoor. Team “Familie Duck” ontving de sportiviteitsprijs. Als afsluiting van deze leuke middag zijn alle deelnemers uitgenodigd om drie proeflessen atletiek te komen volgen bij DAK. Word jij ook zo enthousiast van atletiek en wil je de sport graag uitproberen? Neem dan contact op met [email protected].

En schrijf vooral ook alvast de volgende Expeditie in je agenda: op woensdag 21 september wordt de tweede editie georganiseerd!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen