Stichting Jeugd Vakantie Vreugd Drunen zoekt vrijwilligers

Foto: JVV Drunen

JVV Drunen organiseert alweer voor de 66ste keer een leuke week voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Om er voor te zorgen dat de stichting ook in de toekomst door kan gaan, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Schilderen:
We zijn op zoek naar een organisator voor het schilderen. Deze activiteit vindt plaats op maandag 29 augustus bij basisschool de Duinsprong. Er zijn 2 sessies, een van 9.00 – 10.15 uur en een van 10.45 – 12.00 uur.

Word jij onze nieuwe organisator schilderen? Het organiseren van het schilderen kost maar een paar uurtjes tijdens de week.
Als organisator ben je aanwezig als het aanspreekpunt voor de ouders, vrijwilligers en deelnemers. Daarnaast bouw je samen met de aanwezige vrijwilligers het schilderen op, help je mee tijdens de activiteit en ruim je uiteraard mee op zodat we de locatie weer netjes achterlaten.
Alle materialen zijn al voldoende aanwezig en de inschrijvingen worden vanuit het bestuur geregeld.
Ga jij de uitdaging aan? Geef je dan snel op!

Schatzoeken/lasergamen:
We zijn op zoek naar een organisator voor het schatzoeken/lasergamen. Deze activiteit vindt plaats op woensdag 31 augustus en op donderdag 1 september bij het Honderd Bunderbos.Er zijn 3 sessies van deze activiteit. Eén op woensdag van 13.00 – 14.30 uur en twee op donderdag, van 8.30 – 10.00 uur en van 10.30 – 12.00 uur.

Word jij onze nieuwe organisator schatzoeken/lasergamen? De uitvoering van deze activiteit wordt geregeld door het Honderd Bunderbos zelf. Jouw taak als organisator is vooral aanspreekpunt zijn voor de ouders en kinderen. De inschrijvingen worden door het bestuur gedaan. Jij bent tijdens de 3 sessies aanwezig en helpt na afloop even met opruimen.

Wij zouden hier ontzettend mee geholpen zijn. Ga jij de uitdaging aan? Geef je dan snel op!

Midgetgolf:
We zijn op zoek naar een organisator voor de midgetgolf. Deze activiteit vindt plaats op donderdag 1 september bij het Honderd Bunderbos van 13.00 – 14.45 uur. Bij de midgetgolf heeft de organisator als taak om het overzicht te bewaren en alles in goede banen te leiden. De inschrijvingen worden gedaan door het bestuur en zij regelen ook de vrijwilligers die de groepjes begeleiden. Als organisator zorg jij ervoor dat iedere begeleider een hesje, twee sticks en twee balletjes krijgt en deze na afloop ook weer bij jou inlevert.

Je zorgt voor wat te drinken voor de begeleiders. Voor de kinderen is er ranja aanwezig. Na afloop neem je alle score blaadjes in en draagt deze over aan het bestuur zodat er mooie prijzen gekocht kunnen worden de winnaars.

Ga jij de uitdaging aan? Geef je dan snel op!

Fotografen gezocht:
De afgelopen 20 jaar worden er bij de meeste onderdelen foto’s gemaakt. Deze zijn uiteraard terug te vinden op onze website. Naast onze vaste fotograaf zijn we nog op zoek naar meer mensen die het leuk vinden om foto’s te maken. Dit mag zowel als hobby als beroepsmatig zijn. Je mag zelf aangeven waar en wanneer je zou willen fotograferen. Er wordt dan een rooster gemaakt om zoveel mogelijk activiteiten vast te laten leggen.

Ga jij de uitdaging aan? Geef je dan snel op!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen