Kan jij maar moeilijk ontspannen?

Zit jij het grootste gedeelte van jouw dag? Heb je vaak last van hoofdpijn, een vol hoofd of onrust in je lichaam, zelfs na een goede nacht slapen? Of word je zelfs wakker terwijl je nog steeds moe bent?

Zo ja, probeer dit dan eens:
Sta op, ontspan je schouders, zorg dat je hoofd recht is en plaats je handen op je buik. Adem diep in door je neus en probeer je buik naar buiten te drukken door je buik te vullen met jouw adem. Doe dit drie keer. Voelde het raar? Kostte het je veel moeite? En voelde je je anders na deze drie ademteugen? Als het antwoord ja is, dan is de kans groot dat jij niet de maximale capaciteit van jouw meest essentiële levensenergie benut: je ademhaling.

Natuurlijk is er meer voor nodig dan een paar diepe ademteugen om jouw ongezonde (adem)patronen te doorbreken en aan te passen. Gelukkig kunnen we dit probleem eenvoudig en voor altijd oplossen. Hoe? Door controle te leren pakken over jouw eigen ademhaling, zodat je ook de controle over jouw eigen gezondheid weer terugpakt. En ik kan jou daarbij helpen! De afgelopen jaren heb ik de wereld rondgereisd op zoek naar de beste leraren op het gebied van ademhaling en heb ik me verdiept in verschillende methodieken. Een zoektocht die ik ooit startte om een oplossing te vinden voor mijn eigen (stressgerelateerde) klachten, eczeem en astma. Ik probeerde van alles, maar de klachten gingen maar niet weg. Totdat ik werd blootgesteld aan mijn eerste ademoefening tijdens een bezoek aan mijn acupuncturiste…

Het klinkt simpel, maar een optimale ademhaling heelt je lichaam op fysiek én emotioneel niveau. Het kan je mentale helderheid geven, controle over jouw emoties en ervoor zorgen dat je lichaam een constante flow van vernieuwde energie levert. Nog niet overtuigd? Probeer dan eens een van de gratis oefeningen op mijn website en lees daar dan meteen meer over alle mogelijkheden.

Een niet optimale ademhaling zorgt voor:
< Versnelde ouderdom
< Ontstekingen Stress
< Zwaar hoofd
< Hoge bloeddruk
< Slechte slaapkwaliteit En zelfs dodelijke ziektes

Wees het voor en maak nu een afspraak! Ruud van de Wiel Ademcoaching Grotestraat 67, Drunen 06-30049476 www.ruudvandewiel.com

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen