Beleef de Bieb: De Magie van het poppenspel door Charlotte de Lange

Foto: Bibliotheek Heusden

Tijdens Beleef de Bieb op zaterdag 9 juli in Bibliotheek Drunen wordt u verrast met een kijk in de wereld van het poppenspel. Ken je de wereld van het poppenspel? Of denk je de wereld van het poppenspel te kennen? Poppenspeelster Charlotte de Lange tilt een tipje van de sluier op. Zij vertelt en demonstreert hoe beweging, materiaal en een goed verhaal dé ingrediënten vormen voor een prachtige illusie.

Over Charlotte de Lange
Charlotte de Lange oefende eerder het beroep van advocaat uit maar op een dag kwam ze in aanraking met haar echte passie: Poppentheater. Nu is ze met volle overtuiging poppenspeler, verhalenschrijver en poppenmaker. “Poppenspel biedt mij de mogelijkheid te raken, ogen te openen en hoop te geven. Het is van alle tijden en bestaat in iedere cultuur”, aldus Charlotte.

Beleef de Bieb
Beleef de Bieb heette voorheen de Drunense Deining. Elke 2e zaterdag van de maand verrast de Bibliotheek haar bezoekers met een inspirerend optreden in de ochtend. Beleef en laat je meenemen in de bieb door muziek, cultuur, geschiedenis, filosofie, verhalen en nog veel meer!

Meld je nu aan!
Toegang is gratis, maar meld je wel even aan dan staan er voldoende stoelen klaar. Dat kan via www.bibliotheekheusden.nl/activiteiten

Zaterdag 9 juli 11.00u in de Bibliotheek in Drunen, Rooseveltstraat 32.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen