Reünie Carolus ziekenhuis DE Kraamafdeling

Foto: Carolus Ziekenhuis

De verhalen worden steeds mooier, herinneringen meer dierbaar…WAT n prachtige tijd op de kraamafdeling ( verloskunde / gynaecologie) van ‘t Carolus. Het idee leeft al langer,maar ze gaan het nu écht doen! Een reünie van de afdeling verloskunde/ gynaecologie van het CLZ ( Carolus Liduina ziekenhuis, den bosch)

De datum zal zijn 11 december 2022, 13 jaar na die vrijdag middag, waarop Bart van Turnhout overleed aan de gevolgen van een hartinfarct nadat hij zijn operaties had voltooid in het Carolus ziekenhuis en letterlijk en figuurlijk de deuren sloot van onze mooie, gezellige afdeling, Het zou  fijn zijn weer n keer samen te komen en te genieten van elkaars verhalen en anekdotes over ” toen”…. Ben jij erbij???

Wie:
Iedereen die ooit werkzaam was op de  kraamafdeling van het Carolus : (leerling)-verpleegkundigen,  kraamverzorgsters, voedings-en  zorgassistenten, artsen,
secretaressen, polimedewerkers etc etc
Wanneer:
zondagmiddag 11 december 2022
Tijd:           14:00-17:00
Waar:        D’n Boerderij,  Herven 54, 5232 NJ Den Bosch
Kosten:     Een eigen bijdrage zal worden gevraagd, verder info volgt later.
Aanmelden: [email protected]

De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen, maar tips en ideeën over de invulling van deze middag zijn van harte welkom. Heb je leuke foto’s of anekdotes die we kunnen delen deze middag mail ze dan naar: [email protected] Ben je niet werkzaam geweest op de kraam maar wil je wat delen? ( was je elders werkzaam in het Carolus of was je ooit patiënt?) Wij ontvangen het graag op bovengenoemde email.

We willen zoveel mogelijk oud collega’s bereiken. Ken jij iemand die werkzaam was op de kraamafdeling? deel dan gerust dit bericht.

We kijken uit naar een gezellige middag,
Namens organisatie reünie kraam CLZ:
Angelique van Krieken
Marieke de Vaan
Maaike Timmers
Hanneke Langenberg
Wiesje Jägers
Susanne van Bijnen
Elma de Vaan

Bijschrift foto: jaar 2000, SBS-serie de kraamafdeling, Carolus ziekenhuis Den Bosch

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen