Nadine en Ronald Couwenberg gaan De 80 lopen voor Stichting ALS

Foto: Nadine Couwenberg

Het duurt nog wel even, aan de andere kant biedt het nu wel extra tijd om de nodige sponsoren aan te trekken! Ronald en Nadine Couwenberg  gaan in 2022 De 80 lopen en proberen veel geld op te halen voor Stichting ALS. Na tweemaal uitgesteld te zijn geweest kan het niet anders zijn dat deze 40ste editie van ‘de 80 van de Langstraat’ een hele speciale moet gaan worden.  Alle goede dingen gaan immers in drieën is het gezegde toch?

Omdat het deze keer om een jubileumeditie van de 80 gaat was de beslissing snel genomen om dit jaar te gaan lopen voor een goed doel. Nu zijn er ontzettend veel goede doelen, zij hebben de keus echter laten vallen op de ‘Stichting ALS Nederland’. “Bij ALS (amyotrofische laterale sclerose) vallen je spieren één voor één uit. Na de eerste symptomen leven patiënten gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Voor de dodelijke zenuw/spierziekte is dringend een oplossing nodig en er is geen tijd te verliezen.

Met meer geld kan er een versnelling komen in het onderzoek naar ALS en de verwante ziektes PSMA en PLS. Want er is maar één manier om ALS de wereld uit te helpen: wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling.”

Nadine en Ronald hebben er in elk geval ontzettend veel zin in. Het feit dat ze tijdens deze editie van de 80 extra op zullen gaan vallen door de speciale shirts die beschikbaar zijn gesteld door ‘Heusden.nieuws.nl‘ motiveert ze alleen maar nog meer.

Wilt u Nadine en Ronald ook nog wat extra motiveren doneer dan via de volgende link: https://wandelen.alsacties.nl/team/de-80-voor-als/teamleden?fs=e&s=cl

Zij zien u graag op zondag 11-09 in Waalwijk op het Raadhuisplein!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen