Jeugd Vakantie vreugd Drunen: Programma van Woensdag 31 Augustus

Foto: JVV Drunen

De laatste week van de vakantie staat de Jeugd vakantie vreugd Drunen op het programma. Voor de woensdag staat o.a op de planning Monkey Town, toneelworkshop, filmmiddag/avond, lasergamen/schatzoeken, JumpXL, en de dag wordt afgesloten met een bakwokshop in Nieuwkuijk.

Woensdag begint de dag van JVV in Waalwijk.

Monkey Town
Leeftijd: 4 – 9 jaar
Tijd: 8.30 – 11.30 uur
Locatie: Monkey Town Waalwijk

Zin in een ochtendje klimmen, klauteren, door geheime gangetjes en tunnels kruipen, op trampoline of luchtkussens springen, duiken in de ballenbak, samen van de glijbaan of met superlego bouwen….
Kom dan naar de speelochtend in Monkey Town, de grootste apenkooi in Waalwijk en omstreken. Lekker ravotten, jezelf uitleven en vrij spelen in deze grote overdekte speeltuin. Jullie ouders moeten jullie daar wel iets voor 8:45 uur afzetten en om 11:30 uur weer komen ophalen. Jullie krijgen daar ook een lekker appeltje en kunnen gratis onbeperkt ranja drinken.

Tevens is er in de ochtend een workshop in toneelspelen, gegeven door ervaren acteurs van toneelvereniging O.N.A.

Toneelworkshop
Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: RKBS de Duinsprong

Kun jij een beer nadoen, kijken als een oude opa of oma, bewegen als een prinses of praten en lachen als een heks? Vind je het leuk om op te treden, te acteren en je in iemand anders in te leven. Je te verkleden en te schminken. Dit kun je allemaal leren en ervaren tijdens deze toneelworkshop! Door toneelvereniging O.N.A. wordt er ook dit jaar weer een leerzame toneelworkshop georganiseerd. Schrijf je snel in voor deze activiteit!

De Olof Palme wordt voor 1 dag een echte bioscoop waar je kunt genieten van een verassend leuke film!

Filmmiddag en Filmavond
Leeftijd: 4 – 8 jaar & 8 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 15.15 uur en 18.30 – 20.45
Locatie: RKBS Olof Palme

Ook voor dit jaar hebben we weer een gezellige film gepland. Wordt het een leuke lachfilm? Een avonturenfilm? Of een romantische film? Natuurlijk gaan we dat nog niet verklappen, maar we kunnen al wel zeggen dat het een hele leuke film gaat worden voor zowel de jongens als de meisjes. Voor wat lekkers wordt gezorgd.

Film 4 – 8 jaar: 13.00 – 15.15 uur
Film 8 – 12 jaar: 18.30 – 20.45 uur

 In de middag vindt de eerste ronde plaats van het lasergamen en schatzoeken.

Lasergamen/schatzoeken
Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 14.30 uur
Locatie: Honderd BunderBos

Wat is er nou leuker dan lekker buiten met je vriendjes en vriendinnetjes spelen in het bos? Schakel elkaar uit met supervette laserpistolen of ga op zoek naar oude munten en sleutels met een metaaldetector.

Sessie 1 | 13.00 – 14.30
Sessie 2 | do 01/09 – 08.30 – 10.00 (Let op! Donderdag)
Sessie 3 | do 01/09 – 10.30 – 12.00 (Let op! Donderdag)

 En er is 2x een uur lang springen bij JumpXL Waalwijk

JumpXL
Leeftijd: 10 – 12 jaar
Tijd: 14:00 – 15:00 uur & 15.30 – 16.30 uur
Locatie: JumpXL Waalwijk

Wil je alleen of met een paar vrienden / vriendinnen komen trampoline springen, kom dan naar Jump XL op 1 september. Voordat je begint met springen krijg je een paar speciale sokken zodat je een goede grip hebt op de trampoline. (Heb je ze thuis dan mag je ze ook zelf meebrengen). Misschien heb je eerder op een trampoline gestaan en ken je al moeilijke sprongen. Zo niet ga dan gewoon lekker jumpen en dingen uitproberen! De ouders moeten hun kinderen zelf wegbrengen en ophalen. Ter plekke inschrijven niet mogelijk.

Later in de middag kun je met jouw huisdier naar de dierenarts. Dierenkeuring

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 15:30-17:00 uur
Locatie: Dierenkliniek Drunen

Zoals ieder jaar is er ook weer aan de huisdieren gedacht. Er is wederom een dierenkeuring. Je mag je huisdier meenemen naar het spreekuur van een echte dierenarts, die jouw dier op een deskundige wijze zal onderzoeken. Zo kom je al snel te weten of jouw huisdier nog fit is, of misschien wel jonkies krijgt. Of misschien geeft de dierenarts je wel een goede tip waardoor jouw huisdier langer gezond blijft. En natuurlijk mag je zelf ook vragen stellen. Wel graag het soort huisdier aangeven bij de inschrijving. Voor ieder deelnemend dier is er een traktatie. Tot ziens bij de dierenkeuring!

We sluiten de dag wederom af met een bakworkshop in Nieuwkuijk.

Bakworkshop
Leeftijd: 10 – 12 jaar
Tijd: 18:00-20:00 uur
Locatie: Emma Molen

Tijdens de 2 uur durende workshop ga je zelf een broodje bakken. Mengen, kneden, het deeg even laten rijzen en dan afbakken. Tussentijds
krijgen jullie ook iets lekkers en kunnen jullie ontspannen. Je krijgt ook een rondleiding in de molen. Het broodje dat je afbakt krijg je mee naar huis. Let op!!! Er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen, dus vol=vol. Schrijf jezelf snel in. De ouders brengen, en halen hun kind zelf op in Nieuwkuijk.

Bij alle activiteiten is ter plekke inschrijven mogelijk (behalve bij JumpXL). Bij sommige activiteiten zal er meer plaats zijn dan bij andere. Kom op tijd naar het onderdeel toe en schrijf jezelf in. Kijk op de website voor actuele informatie over de onderdelen en het programma: https://jvvdrunen.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen