Adam, waar ben je? Filmavond in Mariënkroon

Foto: Honsoiride

Op dinsdag 6 september wordt er in de Mariënkroon de film vertoont van de Oekraïense producer Alexander Plyska en cineast Aleksandr Zaporoshchenko vertoond: ‘Adam, waar ben je?’. Deze filmdocumentaire geeft een inkijkje in het leven van monniken op het Griekse schiereiland Athos.

De film is al in 10 landen uitgebracht (Letland, Estland, Litouwen, Griekeland , Cyprus, Georgia, Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland, Bulgarije) en is nu ook in Nederland te zien, Nederlands ondertiteld. De film heeft diverse nominaties en prijzen in de wacht gesleept. In 2019 won hij de Grand Prix van het Internationale filmfestival ‘Pokrov’. Ook behaalde de film een nominatie voor de publieksprijs van de ‘Golden Dziga Price.’

Inloop vanaf 19.15 uur met gratis koffie en thee en de start van de film in de Raadzaal met inleiding diaken Alexandr. De film duurt 80 minuten. Na afloop van de film is er voor wie wil, gelegenheid om na te praten, vragen te stellen aan diaken Alexandr en nog iets te drinken.

Entree: 10 euro (opbrengst komt ten goede aan de filmproductie) Parkeren: Parkeerterrein ingang Abt Hopstakenlaan (gratis) 5253VP Nieuwkuijk

Inlichtingen: Mario van der Grient 06 51024836
Aanmelden:  [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen