Nu & Morgen week 3 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 3 aan  en het archief aan van de laatste vijf weken.

In week 3 met o.a. Korting met de HeusdenPas, afval wegbrengen naar de milieustraat, Zwemonderwijzer gezocht, openbare laadpaal voor elektrische auto, Iets gevonden of verloren,  enquête arbeidsmigranten, kerstboominzameling en bekendmakingen.

Wanneer kom je in aanmerking voor een HeusdenPas?
< Als je inkomen lager is dan 120% van de voor jou van toepassing zijnde bijstandsnorm; kijk op www.heusden.nl voor de hoogte van de bedragen;
< Als je een uitkering hebt van Baanbrekers;
< Als je een voedselbankpas hebt;
< Als je kwijtschelding van gemeentelijke belastingen krijgt;
< Als je een schuldhulptraject bij de Kredietbank Nederland hebt

Afval wegbrengen naar  de milieustraat?
Als inwoner van de gemeente Heusden kun je afval inleveren bij de milieustraat in Drunen. Neem bij een bezoek aan de milieustraat altijd je afvalpas mee.

Zwemonderwijzer gezocht
Ben jij de nieuwe MogelijkMaker die zich als een vis in het water voelt? Bij zwembad Die Heygrave zoeken we een zwemonderwijzer.

Openbare laadpaal voor elektrische auto
Heb jij een elektrische auto en woon of werk je in onze gemeente? Maar heb je geen mogelijkheid om  bij jouw eigen woning of werkgever je auto op te laden?

Iets gevonden of verloren?
Op de website en facebookpagina kun je eenvoudig zien of er in onze gemeente iets gevonden is, wat je misschien kwijt bent.

Enquête arbeidsmigranten
De gemeente stelt een nieuw beleid op voor de huisvesting van arbeidsmigranten. Hiervoor willen wij graag jouw mening weten. Vul de enquête in via de website www.heusden.nl

Kerstboominzameling
Afgelopen woensdag konden er weer kerstbomen ingeleverd worden op zestien locaties in de gemeente. Er werden maar liefst 1671 kerstbomen ingezameld die vooral door kinderen uit de buurt werden aangeleverd.

Nu & Morgen week 03-2020 Nu & Morgen 15 januari 2020
Nu & Morgen week 02-2020 Nu & Morgen 8 januari 2020
Nu & Morgen week 01-2020 Nu & Morgen 2 januari 2020
Nu & Morgen week 52-2019 Nu & Morgen 24 december 2019
Nu & Morgen week 51-2019 Nu & Morgen 18 december 2019

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties