Nu & Morgen week 12 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 12 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In week 12 met o.a het coronavirus, wat is gft-afval? Sportcentrum Die Heygrave gesloten, gevonden en verloren voorwerpen, raadsvergadering en de wekelijkse bekendmakingen

Coronavirus
De situatie wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de GGD, het RIVM en Europese autoriteiten (de ECDC). Om steeds op de hoogte te blijven van de actuele situatie, adviseren wij je het nieuws op tv of radio bij te houden of te kijken op www.rivm.nl en www.rijksoverheid.nl/coronavirus

Wat is GFT-afval?
Afgelopen periode zijn er vrachten met gft-afval afkomstig uit onze gemeente afgekeurd. Ze zijn afgekeurd omdat het afval bevat dat niet bij het gft-afval mag. Dit betekent dat we verplicht zijn om deze afgekeurde vrachten te laten verwerken als restafval.

Sportcentrum Die Heygrave gesloten
Alle zwemlessen en andere zwemactiviteiten zoals Aquafit, Aquavitaal en recreatief zwemmen in sportcentrum Die Heygrave zijn tot en met maandag 6 april 2020 afgelast. Dit betekent dat Die Heygrave gesloten is. Voor de zwemlessen geldt dat de lessen die wij annuleren, bij de aanschaf van een nieuwe leskaart worden verrekend. De abonnementen van de deelnemers aan de zwemactiviteiten worden verlengd.

Gevonden en verloren voorwerpen
Ben je iets kwijt of heb je iets gevonden dan kun je dit makkelijk opzoeken of snel melden bij de gemeente Heusden via de website www.heusden.nl

Raadsvergadering
Op dinsdag 24 maart 2020 vindt in het gemeentehuis in Vlijmen een vergadering van de raad van de gemeente Heusden plaats. De vergadering start 19.30 uur.
In verband met de genomen maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan kun je de vergadering live volgen op www.heusden.nl. Het is niet mogelijk om de raadsvergadering openbaar bij te wonen.

Nu & Morgen week-12-2020 Nu & Morgen 18 maart 2020
Nu & Morgen week-11-2020 Nu & Morgen 11 maart 2020
Nu & Morgen week-10-2020 Nu & Morgen 4 maart 2020
Nu & Morgen week-09-2020 Nu & Morgen 26 februari 2020
Nu & Morgen week-08-2020 Nu & Morgen 19 februari 2020

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties