MHCD heren verliest met 3-5 van Ommoord

Afgelopen zondag stond Ommoord op het programma. Op deze verrassend mooie dag ging Drunen de strijd aan tegen wederom een onbekende ploeg.

Drunen begon redelijk aan de wedstrijd en het ging gelijk op. Toch gebeurde helaas ongeveer hetzelfde als vorige week tegen Pijnacker. Drunen kreeg de tactiek van Ommoord niet onder controle waardoor ze vrij lang met een extra vrije man op het middenveld konden spelen. Hiernaast stond de verdediging niet altijd strak genoeg op de man waardoor Ommoord erg gevaarlijk kon worden. De eerste goal maakte Drunen, maar binnen een minuut stond het weer gelijk. Voor rust werd er door beide teams nog gescoord. Ruststand: 2-4.

Na de rust kon Drunen de achterstand niet wegwerken en bleef Ommoord op voorsprong. Net als vorige week kreeg Drunen vele kansen die het geluk misten om net wel het net in te vliegen. Het bleek hetzelfde liedje te worden toen de wedstrijd richting het einde liep en jammer genoeg bleef de eindstand ook 3-5. Zowel de verdediging als de aanval heeft zijn punten om aan te werken, maar zodra Drunen deze foutjes overbrugt, wordt Drunen waarschijnlijk een gevaarlijke tegenstander in deze competitie. Aankomende zondag staat HDS uit op het programma, een van de verste wedstrijden van het seizoen.