Zondag derde wedstrijd om Willy Naessens Derby Cup

Foto: Heusden Nieuws

Zondag een nieuwe ronde in de voetbalcompetitie met onder andere de derby tussen VV Haarsteeg tegen RKVV Nieuwkuijk. Het verrassend goed draaiende HHC ’09 gaat op bezoek bij Oisterwijk.

In de derde klasse springt de wedstrijd tussen VV Haarsteeg tegen RKVV Nieuwkuijk eruit. Voor Haarsteeg is dit al de derde wedstrijd om de Willey Naessens Derby Cup. Haarsteeg is goed aan de competitie begonnen en staat na de 4e ronde op een keurige tweede plaats. Voor Nieuwkuijk loopt het nog allemaal niet vlotjes en heeft na vier wedstrijden maar drie punten en kan de punten hard gebruiken. Vlijmense Boys ontvangt SCG ’18 en zal moeten winnen om van de laatste plaats af te komen. RKDVC dat ook nog steeds wacht op de eerste overwinning krijgt bezoek van VCB uit Biezenmortel.

Mede koploper HHC ’09 gaat in de vierde klasse vol vertrouwen na een goede start op bezoek bij Oisterwijk. SC Elshout dat zich in de middenmoot heeft genesteld krijgt bezoek van mede koploper CHC uit ‘s’Hertogenbosch.

FC Drunen dat ook matig aan de competitie is begonnen wacht weer een lastig duel. In Riel speelt het tegen de plaatselijke club Riel.

Programma zondag 21 oktober
14.00 uur SC Elshout – CHC
14.30 uur Haarsteeg – Nieuwkuijk
14.30 uur RKDVC – VCB
14.30 uur Vlijmense Boys – SCG ‘18
14.30 uur Oisterwijk – HHC ‘09
14.30 uur Riel – FC Drunen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen