Het gaat lekker met HHC’09

HHC ‘09 kent tot nu toe een uitstekende start van het voetbalseizoen. De start van de wedstrijd van zondag tegen Viola uit Alphen kende een mindere start. De gasten kwamen na 10 minuten op een 0-1 voorsprong.

Zoals vaker dit seizoen rechtte HHC ’09 de rug en profiteerde daarna optimaal van fouten van de tegenstander en kwam het via doelpunten van Shakeb Ahonzada, Sinan Alkan(penalty) en Pim Kivits(zijn 3e goal in 2 duels) nog voor rust op 3-1 en was de wedstrijd gespeeld.

Na rust kreeg HHC ’09 nog een aantal kansen en was het uiteindelijk Apdurahim Kocaaga die een prima wedstrijd van zijn kant bekroonde met de 4-1. Hij mocht, als man van de wedstrijd, de pupil van de week een bal overhandigen. HHC ’09 blijft door de winst op de 2e plek staan omdat medekoploper CHC sv ook won en een beter doelsaldo heeft.

Aankomende zondag  komt Were Di op bezoek op sportpark de Oosters in Oudheusden. Aanvang avn de wedstrijd is 14.30 uur