SC Elshout kent slechte start van de competitie

Het seizoen 2018-2019 is voor SC Elshout niet goed begonnen, het verloor zondag al voor de vierde maal in deze competitie nu verloor het in Goirle met 2-1 van GSBW.

In de eerste helft is het vooral aftasten voor beide teams. Voetballend zijn ze aan elkaar gewaagd. De meeste tijd is de bal op het middenveld. GSBW lijkt dreigender maar als ze bij de 16 meter komen weten ze het ook niet meer. SC Elshout stelt hier niet zoveel tegenover, een kopbal van Stan  en een paar mooie voorzetten van Remco, meer zit er deze eerste helft niet in.

In de tweede helft is de eerste kans voor GSBW, knappe redding van Sam. Kort hierna de beste kans van de wedstrijd voor SC Elshout maar de bal rolt tergend langzaam tegen de paal. Hierna gebeurt er weinig en lijkt de wedstrijd op 0-0 af te stevenen. Tot de 75e minuut, een scrimmage voor het Elshout-doel en toch de 1-0. Kort hierna een aanval van Elshout en 1-1 door Luc van den Akker. Het lijkt deze competitie echt niet te lukken, uit een corner komt GSBW op 2-1. Nog 3 minuten waarin SC Elshout in de laatste minuut nog een hele grote kans krijgen op 2-2, helaas de keeper redt fantastisch.

Het enige wat de Elshoutse supporters weer mee naar huis nemen is de fruitmand, gewonnen door Piet Verdijk. Reactie van Piet “Ik had liever de punten meegenomen als die mand” Het zit dit jaar echt niet mee en toch vol goede moed gaat SC Elshout volgende week weer voor de winst; thuis tegen SV Reeshof.

HHC’09 doet wel goed en won zijn thuiswedstrijd tegen Viola met 4-1.