SC Elshout pakt drie punten

SC Elshout heeft al meer van SV Reeshof gewonnen dus zijn er overwinningskans. In het begin is het SC Elshout dat drukt en regeert, grote kansen worden er gecreëerd maar de keeper van Reeshof houdt de 0-0.

Ook de thuisclub gaat door het oog van de naald maar de lat en Sam van den Besselaar zorgen ervoor dat het nog steeds 0-0 is. Net iets later komt de verlossing, een goed voorwerk van Thom van Delft  zorgt ervoor dat Luc van den Aker de 1-0 kan binnenschuiven. De ploegen zijn goed aan elkaar gewaagd, kansen van beide kanten, met het gevoel van ‘het kan nog alle kanten op gaan’ de rust in.

De tweede helft wordt het een felle pot, en SV Reeshof is duidelijk de club met de meeste mogelijkheden en zorgt voor penibele situaties maar Sam van den Besselaar redt keer op keer op een geweldige manier. Trainer Gilbert de Fijter windt zich langs de lijn op zoals wij het nog niet eerder hebben gehoord. Hij roept: David! Naar de goal! David van Mook  volgt de instructie op en zorgt meteen voor de 2-0! Thom van Delft zorgt voor de uiteindelijke overwinning door de 3-0 te scoren. Een gewonnen wedstrijd, de 3 punten in de pocket, laten we hopen dat dit een ommezwaai wordt naar een betere periode in de competitie.