SC Elshout VR 2 verliest van koploper

Foto: SC Elshout VR 2

SC Elshout VR 2 verliest met 7-2 op Sportpark De Ridderweide in Tiel van RKTVC en blijft daardoor op de negende plaats in de stand. Hierbij het verslag van de wedstrijd en de beoordeling van de tegenstander.

Nog voor de zon op was, mochten we al verzamelen bij Elshout. Het was zelfs zo vroeg dat zelfs de kantine nog niet open was en we dus buiten in de regen moesten wachten. Dit in combinatie met pakweg 4uur slaap maakte dat iedereen er enorm veel zin in had. Manouk en Hilde wilden graag wat meer slaap pakken. Maar Soof gooide roet in het eten door ze wakker te bellen. Dank daarvoor!!

Daarbij stond RKTVC bovenaan, en kijkend naar de lijst, stonden we daar niet echt bij in de buurt. Het was dus niet de vraag wat gaat het worden vandaag, maar meer met hoeveel gaan we verliezen.

Er vond weer een geweldige warming-up plaats van, ik gok iets van 8 minuten, met een lekker muziekje. Want de boemboembox was meegenomen en dat hebben ze gehoord denk ik..
Als uitclub kregen we een speciale kleedkamer toegewezen, waar we zelfs borg voor moesten betalen. Waar die borg voor was vraag ik me af. En een glazen deur in de kleedkamer????? Wie heeft dat in hemelsnaam bedacht.

Maar goed de wedstrijd. Begon goed, lekker weertje om te voetballen. Lekker die regen, precies waar we zin in hadden. En plots gebeurde er iets geks. Na wat gehannes voor t goal was het onze handige Helmi die de bal t juiste tikje gaf waardoor die het goal in rolde!! 1-0 voor SC Elshout. Niet veel later trapte Pleun als laatste man de bal vanaf de middenlijn richting de spitsjes. Die zo oplettend als ze waren, de bal niet onderschepten waardoor deze prachttrap eindigde in het goal!! 2-0 voor SC Elshout tegen de bovenste? Dit was gek. RKTVC had het even aangekeken en bedacht zich dat ze toch wel graag wilden winnen. Dus voor de rust hadden ze gauw nog 2 keer gescoord waardoor we met 2-2 de rust in gingen.

Zo doorweekt als we waren, stonden we weer klaar voor de 2e helft! Aangezien we vorige week de eerste 10 minuten hadden overbrugd zonder goal zagen we het positief in. Kom maar op!!
Maar helaas.. van die vloek zijn we zeker nog niet af. De ene na de andere goal vloog in het eerste kwartier het net in. Zelfs de scheids vroeg aan ons wat er aan de hand was? Weten we zelf ook niet goed. Daarbij verdween bij RKTVC alle sportiviteit als sneeuw voor de zon. Want hoe meer ze scoorden hoe agressiever ze werden. En dan hoor ik u denken, wat een heftige bewoording. Maar ik kan er helaas niks anders van maken. Mieke is welgeteld 18 keer getackeld. En dan lekker op de enkeltjes weetjewel. Alsof dat niet genoeg was kwam er ook nog een natrap na, ja echt waar. Zelfs de supporters van RKTVC stonden aan het einde van de wedstrijd aan onze kant. Overigens waren ze niet allemaal zo hoor, sommige waren wel gewoon normaal. Na de wedstrijd kregen we van de supporters nog een compliment over de positiviteit die we uitstraalden. Mooi! Die hebben we in the pocket. Kopen we alleen niks van.
Eindstand 7-2 verloren. En RKTVC is een beetje onsportief. Begint er op te lijken dat dat iets van boven de rivieren is?????

Uitwedstrijd betekent weer een beoordeling:

  1. Uitstraling kantine
    Wow, deze was groot!! Ruim assortiment voor het voedsel. En hele leuke sinterklaasversiering! Het leek wel op een hele grote huiskamer, niet feestjeswaardig zegmaar: 7,5
  2. De kleedkamer
    We kregen een speciale uitkleedkamer die heel oud was en mét een glazen deur. Maar wel vrij ruim, dat dan weer wel: 4,5
  3. Sfeer in de wedstrijd
    1e helft was prima. 2e helft sloeg echt helemaal nergens op: 5
  4. De supporters
    Er stond menig publiek met parapluutje onze kunsten te bewonderen!! Daarbij kregen we zelfs complimenten van de tegenpartijsupporters: 7,5
  5. Afstand naar de Mac
    Die was dan wel weer lekker dichtbij. En het was de oude vertrouwde Maccie waar we na Wadenoijen ook geweest zijn: 7

Totaal aantal punten RKTVC Dames: 31,5 waardoor zij op een 2e plek in de ranking komen!

Overige uitslagen
Wadenoijen – Theole 4-2
Alem – Wilhelmina gestaakt

Stand

1 RKTVC VR1 7 6 1 0 19
2 MEC’07 VR1 8 6 0 2 18
3 Alem VR1 7 5 0 2 15
4 Wadenoijen VR1 7 5 0 2 15
5 Theole VR1 7 4 0 3 12
6 BZS VR1 8 3 2 3 11
7 DSS’14 VR1 7 2 0 5 6
8 RKKSV VR2 6 1 1 4 4
9 SC Elshout VR2 7 1 0 6 3
10 Wilhelmina VR3 6 0 0 6 0

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen