NDZW C1 verliest van Korfrakkers

Na 2 nederlagen op rij werd het tijd voor de meisjes C1 van NDZW om punten te pakken. Zij begonnen super gemotiveerd aan de wedstrijd, want ze waren flink verwend met prachtige nieuwe sporttassen gesponsord door de Jan en Hanny Zeeuwen, de opa en oma van Lotte uit dit team.

De meiden kwamen met 2-0 achter maar knokten zich nog voor de rust, naar 2-2. Na de rust kwamen ze op voorsprong, maar moesten deze helaas weer afgeven. Met nog enkele minuten op de klok stond de stand 5-5. Het harde werken werd helaas niet beloond met winst, want de Korfrakkers wisten alsnog 2 maal te scoren, waardoor de eindstand op  een verlies van 5-7 uitkwam. Maar deze wedstrijd heeft de meisjes wel weer het vertrouwen teruggegeven en biedt zeker perspectief voor de komende wedstrijden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.