Opnieuw Van Gerwen tegen Barney in Ahoy

Foto: Wil Gulpen Fotografie

Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld gaan opnieuw tegen elkaar spelen tijdens één van de Premier League Darts speelrondes in Ahoy Rotterdam.

De PDC heeft het speelschema voor de Premier League Darts 2019 bekendgemaakt, waaruit bleek dat de twee Nederlandse darters elkaar wederom treffen. Het duel tussen Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen staat ingepland op donderdag 28 maart, tevens Judgement Night. Na deze avond moeten de twee laagst geklasseerde spelers de competitie verlaten en gaat deze verder met acht spelers.

De Premier League Darts 2019 begint op donderdag 7 februari in Newcastle. Op deze openingsavond staat de herhaling van de WK-finale én de finale van vorig seizoen op het programma; Van Gerwen tegen Michael Smith. Van Barneveld en James Wade vormen de line-up voor de eerste partij van deze competitie.

eide Nederlanders wacht op donderdag 7 maart een lastige avond in Schotland. Zowel ‘Mighty Mike’ als ‘Barney’ gaat tegen een Schot spelen. Van Gerwen is voor deze vijfde speelronde gekoppeld aan tweevoudig wereldkampioen Gary Anderson, terwijl Van Barneveld aanlegt tegen Peter Wright.

Op 27 en 28 maart wordt er in Ahoy Rotterdam gedart. Tijdens de eerste avond van het tweeluik gaat ‘MvG’ het opnemen tegen Peter Wright, terwijl Van Barneveld tegen Daryl Gurney gaat spelen. Een dag later, op 28 maart, staan de twee Nederlandse darters dus tegenover elkaar.

Bron:Dartnieuws

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen