Zilveren medaille voor Melissa Hoedemakers van SHJ Drunen

In het weekend van 2 en 3 februari turnden een aantal turnsters van SHJ Drunen hun eerste kwalificatiewedstrijd in de niveaus divisie 4 en D1. Voor meerdere turnsters in de niveaus divisie 3, N3 en N4 was deze wedstrijd hun tweede kwalificatiewedstrijd. Daarnaast turnden enkele turnsters hun regiofinale in de eerste en tweede divisie.

Voor Melissa Hoedemakers en Kim van Vugt was het de eerste kwalificatiewedstrijd in de categorie junior divisie 4.  Na een spannende strijd mocht Melissa Hoedemakers de zilveren medaille in ontvangst nemen. Zij noteerde het beste punt op het toestel brug en eveneens het derde punt op het toestel balk. Kim van Vugt werd 12e in dezelfde categorie.

Manon Barnhoorn (senior divisie 4) maakte een aantal foutjes en gaat hard aan de slag om haar moeilijkheidsgraad te verhogen. Zij eindigde op plaats 15.

Esma Akyazi (pupil 2 N3) liet zien dat zij vooruitgang heeft geboekt, ten opzichte van haar eerste kwalificatiewedstrijd. Zij eindigde op plaats 12.

Addelieke de Jong turnt in de categorie jeugd 1 N4 en turnde wederom een erg sterke wedstrijd. Ze eindigde op een vierde plaats en noteerde opnieuw het hoogste punt op het toestel balk.

De senioren divisie 3 turnden afgelopen weekend ook hun tweede kwalificatiewedstrijd. Lindsey Verhoeven eindigde op plaats 10 en noteerde het derde punt op het toestel vloer. Tessa Blikman eindigde net achter haar teamgenoot op de 11e plaats. Lynn Heesbeen eindigde in dezelfde categorie op plaats 26, waar Kris van der Lee op plaats 29 eindigde.

In de categorie instap N3 eindigde Milah Spek op plaats 11, zij noteerde eveneens het derde punt op het toestel vloer. Eva-Maria Arens eindigde in dezelfde categorie op plaats 12. Demi Tinus werd 14e en Sylvie Klijn eindigde op plaats 17.

Aliza Clemens, Doortje van Noort en Saar Lambrechts turnden in de categorie pupil 1 N3 hun wedstrijd niet geheel vlekkeloos. Aliza Clemens eindigde op plaats 13, Saar Lambrechts op plaats 14 en Doortje van Noort eindigde op plaats 17.

Bente van den Hout (jeugd divisie 3) turnde een stabiele wedstrijd en eindigde op plaats 18. Esma Akyazi, Addelieke de Jong, Lindsey Verhoeven, Tessa Blikman, Lynn Heesbeen, Milah Spek, Eva-Maria Arens, Aliza Clemens en Bente van den Hout hebben zich geplaatst voor de regiofinale op zaterdag 16 februari in Breda.

Voor Lotte Knippels en Lieke de brouwer (junioren divisie 2) was deze wedstrijd hun regiofinale. Lieke de Brouwer turnde een sterke wedstrijd en eindigde op plaats 4. Ze noteerde het derde punt op de toestellen balk en vloer. Lotte Knippels eindigde op plaats 7 en noteerde eveneens het derde punt op het toestel balk.

Ook Myrthe Bohncke turnde een zeer sterke regiofinale. Ze eindigde verassend op plaats 5. Zij noteerde het derde punt op het toestel brug.

Britta Stoof en Fleur van Noort (junioren divisie 1) turnden hun regiofinale en tevens eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Ze turnden beide maar drie toestellen, aangezien zij volgend jaar zullen degraderen naar divisie 2. Britta heeft zich tijdens deze wedstrijd geplaatst voor de toestelfinales brug en balk. Fleur liet zien vooruitgang te hebben geboekt, maar haar prestaties deze wedstrijd waren helaas net niet voldoende voor een toestelfinale.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen