10e editie Voetbaltoernooi met gave prijs van PSV Eindhoven

Foto: PSV/St De Schroef

Stichting de Schroef organiseert in samenwerking met Vlijmense Boys dit jaar alweer voor de 10e keer het voetbaltoernooi voor basisschoolleerlingen uit groep 3 t/m 8 in de gemeente Heusden. Het voetbaltoernooi vindt plaats op 22 april bij Vlijmense Boys. Het lustrum viert de organisatie door naast het voetbaltoernooi verschillende side events aan te bieden.

Programma & side events
Groep 3 t/m 8 van alle basisscholen (Scala en de Vlechter) zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het toernooi. In de ochtend spelen groep 3 t/m 6, in de middag spelen groep 7 en 8. Naast het toernooi verzorgt de organisatie verschillende side events zoals de ‘Schietmuur’ (competitie door gaten in de muur schieten), en het springkussen. Het hoogtepunt van alle side events is echt een speciale prijs:

De twee sportiefste PSV supporters die deelnemen aan het toernooi mogen met hun vader of moeder naar een wedstrijd van PSV Eindhoven. Daar krijgen zij een VIP ontvangst, een rondleiding in het PSV stadion en hebben ze een meet en greet met twee spelers!! Daarnaast worden ze dan lid van de Supportersvereniging van PSV!

 

Inschrijven
Inschrijven voor het voetbaltoernooi kan tot en met 8 april 2019, via [email protected].

Vermeld bij het aanmelden de volgende punten: Teamnaam, aantal spelers, namen van de spelers, klas, basisschool, soort team ( jongens/meiden/gemengd), namen begeleiders, contactgegevens ( telefoonnummer + mailadres) begeleiders. Voor de groep 3/4 moet een team bestaat uit 5 tot 6 deelnemers, voor de groep 5/6 zijn 7 tot 8 deelnemers gewenst en voor de groep 7/8 is het gewenste aantal 9 tot 10.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen