Jochem Muskens speelt 250e wedstrijd voor SC Elshout

SC Elshout heeft de thuiswedstrijd tegen Jong Brabant afgesloten met een 1-1 gelijkspel. Na het duel werd Jochem Muskens gehuldigd voor zijn 250e wedstrijd voor SC Elshout

Een zonnige dag in maart, iedereen heeft er weer zin in na 4 weken regen en afgekeurde velden. Jong Brabant is een jonge ploeg, opvallend is de lengte van de spelers, ze zijn een stuk minder lang dan die van ons. Maar het zit ‘m niet in lengte of de breedte maar in de inzet en in de ervaring misschien, er spelen bij S.C. Elshout namelijk spelers die al (bijna) meer dan 250  wedstrijden in het 1e elftal spelen!

De wedstrijd gaat het eerste kwartier aftastend gelijk op, in de 16e minuut redt Sam geweldig en de 18e minuut mist Elshout op een haar. Net wat later was er een VAR momentje, tsja, die hebben we niet, das jammer dus, de vrije trap wordt ook niet benut door Jong Brabant. Het blijft een mooie wedstrijd om te zien vanaf de kant, kansen van beide kanten. In de 40e minuut is het Jong Brabant die de openingstreffer maakt. Zo gaan we de rust in.

De tweede helft begint fel, we geven ons zomaar niet gewonnen, er wordt gevoetbald op het scherpst van de snede, voetbal blijft een contactsport, we gaan daar niet flauw mee om. In de 68e minuut is het Thom van Delft die met een geweldige beweging een uitgespeelde kans benut en de 1-1 maakt. Daarna gaan beide ploegen voor de winst, een fanatieke eindstrijd tot gevolg. Het blijft gelijk, Jong Brabant supporters zijn er niet blij mee, Elshoutse supporters vinden het wel goed zo.

Op naar de kantine, de huldiging van Jochem Muskens die zijn 250e wedstrijd aantikte, man of the match werd volgens Bram van Rooij en gezellig in de picture werd gezet door het bestuur, het elftal en de hooligans. Gefeliciteerd Jochem!