MHCD Heren gelijk tegen nummer twee HDS

MHCD Heren 1 speelde zondag met 3-3 gelijk tegen de nummer twee HDS. Na een 2-0 ruststand kwamen de Drunenaren met 2-3 achter maar maakte vlak voor tijd toch nog de verdiende gelijkmaker

Zondag was het de taak om het succes tegen de nummer 2 vorige week en Basko voort te zetten tegen HDS, wederom thuis. Met controle begon Drunen de wedstrijd sterk. Via een aantal snelle combinaties werden ze snel gevaarlijk en kwamen we goed onder de hoge druk van HDS uit. Ook verdedigend stond de tactiek weer goed en dit werd beloond. Door een fout van de rechtsback van HDS kon Sil Steenbrink overnemen en met strak samenspel met Rogier en Thijs Titulaer werden de verdedigers en keeper netjes uitgespeeld en belande de bal in het net. 1-0. En daar bleef het niet bij. Nog voor rust door een actie van Ben Keetels over de achterlijn en een strakke tip in van Joris Otter belandde de bal wederom in het net. Ruststand 2-0.

In de 2e helft zwakte Drunen wat af qua energie en HDS werd gevaarlijker door het missen van wat stickdruk. Een aantal strafcorners volgden en blijkbaar hadden ze die geoefend wat al snel werd het 2-1 2-2 en 2-3. Wedstrijd volledig op zijn kop, maar deze wedstrijd ging Drunen zeker niet eindigen zonder punten. Enigszins hersteld vonden ze een strafcorner mee en met een sleep werd de stand 3-3. Veel energie gegeven, maar een laatste goal om alle punten thuis te houden viel niet. Zonde dat Drunen via strafcorners deze wedstrijd weg heeft gegeven want er zat meer in, maar het punt is binnen. Met de verwachte winst van Voorne staat Drunen nu 2 punten achter Voorne in de strijd om de 10e plek. Komende twee weken rust qua wedstrijden. Op 5 mei gaat de competitie verder met een uitwedstrijd tegen Derby.