Druk weekend voor Heusdense voetbalclubs

Foto: Heusden Nieuws

Dit weekend rondom Pasen hebben de meeste voetbalclubs van de gemeente Heusden een dubbelprogramma. RKDVC, Haarsteeg en Nieuwkuijk voetballen alleen op 2e Paasdag.

In de 3e klasse wordt het met de week spannender voor de vier clubs. Zowel Nieuwkuijk, Haarsteeg en RKDVC als Vlijmense Boys moeten nog steeds vrezen voor nacompetitie of directe degradatie. Vlijmense Boys speelt zaterdagavond de belangrijke wedstrijd op sportpark De Hoge Heide tegen de VCB uit Biezenmortel, dat laatste staat in deze competitie. Maandag komt titelkandidaat BVV/Timmermans Infra op bezoek. Nieuwkuijk dat negende staat in de stand speelt 2e Paasdag in Sint Michielsgestel tegen de nieuwe fusieclub SCG ’18. Haarsteeg speelt dan thuis tegen SVSSS en RKDVC gaat op bezoek in Boxtel bij koploper ODC.

In de 4e klasse zijn er geen problemen voor HHC ’09 en SC Elshout. HHC ’09 is goed begonnen in de 3e en laatste periode en kan bij tweemaal winst in dit weekend nog ergens voor gaan spelen. Zaterdag speelt het uit bij Viola en maandag komt Audacia naar Heusden.
SC Elshout speelt zaterdag tegen GSBW en maandag uit tegen Oisterwijk. Voor de ploeg van trainer Gilbert de Fijter zijn er dit seizoen geen problemen meer en kan de competitie rustig uit voetballen.

FC Drunen speelt ook twee wedstrijden en kan de punten goed gebruiken in strijd om de laatste plaats. Zaterdag gaat het bezoek bij EDN ’56 en maandag komt SVSOS op visite.

Wederom weer veel spannende wedstrijden.

Programma zaterdag 20 april
17.00 uur SC Elshout – GSBW
17.00 uur Viola – HHC ‘09
18.30 uur Vlijmense Boys – VCB
18.30 uur EDN ’56 – FC Drunen

Programma maandag 22 april 2e Paasdag
14.00 uur FC Drunen – SVSOS
14.30 uur Vlijmense Boys – BVV Timmermans Infra
14.30 uur ODC – RKDVC
14.30 uur Haarsteeg – SVSSS
14.30 uur SCG ’18 – Nieuwkuijk
14.30 uur Oisterwijk – SC Elshout
14.30 HHC ’09 – Audacia

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen