Vlijmense Boys na nederlaag op laatste plaats

Vlijmense Boys is door de nederlaag zaterdag tegen VCB op de laatste plaats beland in de 3e klassse C. Ook zijn er nog grote zorgen voor Haarsteeg en RKDVC

In de wedstrijd tegen VCB uit Biezenmotel had Vlijmense Boys wel een veldoverwicht maar kansen voor het doel waren schaars. De thuisploeg hanteerde de hoge ballen en daar wist de verdediging van VCB wel raad mee. Vlijmense Boys nam nog wel de leiding in de 15e minuut door een doelpunt van Ayoub Bakkali. VCB maakte voor de rust nog gelijk door Mallens en na rust was het dezelfde speler die Vlijmense Boys nog dieper in de zorgen kopte 1-2.

Door deze nederlaag is VCB ook Haarsteeg en RKDVC in de stand gepasseerd en staan de beide Heusdense clubs nu op een nacompetitie plaats voor degradatie naar de 4e klasse. Met nog 6 speeldagen blijft het erg spannend onderin.