‘Bal in de lucht!’ tijdens de Handbalkampioenschappen in de Gemeente Heusden

Foto: Stichting De Schroef

Op woensdagmiddag 15 mei organiseert Stichting de Schroef in samenwerking met de handbalverenigingen HV Avanti en S.C. Elshout de handbalkampioenschappen voor basisschoolleerlingen. Het kampioenschap vindt plaats op het sportpark Den Donk , Dekkerseweg 17 in Elshout.

Het handbalkampioenschap is een jaarlijks terugkerend evenement en staat garant voor een leuke, sportieve en gezellige middag voor zowel de deelnemer als hun begeleiders! Het toernooi is gratis en alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van alle basisscholen in gemeente Heusden kunnen zich met een team aanmelden.

Programma
De tijden van het toernooi zijn (onder voorbehoud en afhankelijk van het aantal deelnemende teams) van 13.30 tot 16.30 uur. De groepen  3&4 , 5&6 en 7&8 spelen een onderling toernooi tegen elkaar. De kinderen uit groep 3 en 4 spelen een aangepast spel zodat het ook voor de jongsten mogelijk is om deel te nemen. Lijkt het je nu heel leuk om mee te doen, maar je bent geen lid van een handbalvereniging? Ook dan kan je gewoon meedoen en lekker een middag actief bezig zijn!

Loterij
Voor deze editie van de kampioenschappen is er wederom een loterij tijdens het evenement. Er worden  onder andere toffe shits van de sterspelers van het Nederlandse Handbalteam verloot. Wil je ook kans maken op zo’n mooi shirt, schrijf je dan nu in!

Inschrijving
Je kunt je inschrijven met een jongens-, meisjes-, of mix team. Wil je graag meedoen? Geef je dan uiterlijk 8 mei op en stuur één e-mail per team met alle gegevens naar [email protected].  Vermeld daarbij ook de naam van de begeleider, op welke school je zit en in welke groep.  Voor meer informatie neem een kijkje op www.stichtingdeschroef.nl of stuur een mail naar [email protected]

Wij hopen weer veel leerlingen te mogen begroeten, zodat ook het 8e  handbaltoernooi  van de gemeente Heusden een succes wordt!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen