Jubileum editie Paardenfestival

Foto: Paardenfestival Nieuwkuijk

Paardenkrachten genoeg op 7 juli a.s op Wielerbaan de Heuvelen in Nieuwkuijk. Vanaf 10.00 uur. gaat hier de 40 jarig jubileum editie van het Paardenfestival van start. Spectaculaire rubrieken met tuigpaarden en hackneys worden afgewisseld met een officiële keuring van het KWPN, het stamboek van warmbloed paarden Nederland.

Hier worden merries en hun veulens gekeurd op kwaliteiten in de baan. Naast de rubrieken, is er het streeknummer, met aanspanningen vanuit onze eigen regio. Het thema ‘40 jarige bruiloft’ zal dit jaar met hun creativiteit ingevuld worden. Om 14.00 uur. is er een show met andere paardenkrachten: dan maken oldtimer tractoren uit de regio hun opwachting in de hoofdring. Een deskundige vertelt over de ins en outs van deze nostalgische voertuigen.

Muziek, eten, drinken en activiteiten voor de kinderen maken het verder tot een leuk dagje uit voor het hele gezin én alle liefhebbers van mooie paardensport! Rijvereniging Sint Norbertus te Vlijmen nodigt u dan ook van harte uit om het jubileum mee te komen beleven!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen