Van Gerwen op jacht naar toernooiwinst

Foto: Pixabay

Michael van Gerwen heeft gunstig geloot bij de loting voor de Melbourne Darts Masters 2019. Van Gerwen staat tegenover Tim Pusey op de Melbourne Darts Masters, dat vrijdag en zaterdag gespeeld wordt in de Australische stad. In 2018 was de halve finale het eindstation van de Vlijmenaar nadat hij verloor van Peter Wright

De andere Nederlander van Barneveld speelt opnieuw tegen Haupai Puha, die ‘Barney’ vorige week nog in de eerste ronde van de Brisbane Darts Masters versloeg met 6-2

Peter Wright trof het opnieuw niet bij de loting. Vorige week werd de Schot gekoppeld aan Kyle Anderson, ditmaal speelt de nummer één van de plaatsingslijst tegen Corey Cadby. Wright is in Melbourne de titelverdediger, nadat hij vorig jaar te sterk was voor Michael Smith in de finale.

Ook Gary Anderson zit aan de bovenkant van het toernooischema. ‘The Flying Scotsman’ opent tegen James Bailey. De tweevoudig wereldkampioen is de mogelijke tegenstander van Van Gerwen bij de laatste acht.

Damon Heta, vorige week nog verrassend winnaar van de Brisbane Darts Masters, treft opnieuw James Wade. De Australiër en de Engelsman stonden in Brisbane ook al in de eerste ronde tegenover elkaar. Rob Cross legt aan tegen Robbie King, terwijl Daryl Gurney de degens kruist met Kyle Anderson. Simon Whitlock bijt het spits af tegen Mick Lacey.

Loting Melbourne Darts Masters 2019

(1) Peter Wright v Corey Cadby
Raymond van Barneveld v Haupai Puha
(4) Michael van Gerwen v Tim Pusey
Gary Anderson v James Bailey
(2) Rob Cross v Robbie King
James Wade v Damon Heta
(3) Daryl Gurney v Kyle Anderson
Simon Whitlock v Mick Lacey

Dartsnieuws

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen