Van Gerwen treft Anderson in Hamilton

Foto: Pixabay

Michael van Gerwen neemt het op tegen Kyle Anderson in de eerste ronde van de New Zealand Darts Masters. Dit World Series-toernooi in de stad Hamilton staat op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus op het programma.

Mocht Van Gerwen zijn eerste ronde doorkomen dan wacht hem mogelijk opnieuw een clash met Gary Anderson. De Schot speelt tegen Haupai Puha in zijn openingswedstrijd op de New Zealand Darts Masters. Van Gerwen en Anderson troffen elkaar vorige week in Melbourne. Deze wedstrijd werd gewonnen door Mighty Mike, die uiteindelijk ook het toernooi op zijn naam schreef.

Raymond van Barneveld mag aan de bak tegen Cody Harris. ‘The Codestar’ is tegenwoordig woonachtig in het Verenigd Koninkrijk, maar kreeg een uitnodiging om deel te nemen in zijn thuisland.

Rob Cross kruist de degens met Warren Parry in de eerste ronde. Parry neemt de plek in van Corey Cadby, die vanwege persoonlijke redenen moest afhaken. Simon Whitlock opent tegen Ben Robb, terwijl Daryl Gurney het spits afbijt tegen David Platt. Peter Wright treft Damon Heta, de verrassende winnaar van de Brisbane Darts Masters. James Wade legt aan tegen Craig Caldwell in zijn eerste duel.

Loting New Zealand Darts Masters 2019

(1) Peter Wright v Damon Heta
James Wade v Craig Caldwell
(4) Daryl Gurney v David Platt
Raymond van Barneveld v Cody Harris
(2) Michael van Gerwen v Kyle Anderson
Gary Anderson v Haupai Puha
(3) Rob Cross v Warren Parry
Simon Whitlock v Ben Robb

Dartsnieuws

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen