SC Elshout wint met ruime cijfers van FC Drunen

SC Elshout won met ruime cijfers van FC Drunen en is wel uitgeschakeld in de beker. Nieuwkuijk, Vlijmense Boys en VV Haarsteeg hebben wel de ronde bereikt in de KNVB Beker

SC Elshout start sterk aanvallend en de eerste 10 minuten had het al 0-2 kunnen staan. De kansen werden echter nog gemist. Na 15 minuten ging Elshout los en stond het binnen een kwartier 0-3, 2x Thom en 1x Stan de J.. Hierna gaat het tempo naar beneden. Na een paar kansjes aan beide kanten die niet benut worden was het een 0-3 ruststand.
Na de rust eenzelfde spelbeeld, Elshout domineert en FC Drunen krijgt geen kans meer. Na 25 minuten begint het 2e Elshouts kwartiertje, Remco 0-4, Stan de J. 0-5, en tot slot Thom 0-6. Na nog een onnodige gele kaart voor Thom en een rode kaart voor een speler van FC Drunen fluit de scheidsrechter af. Einde bekerronde, uit onze poule gaat Nieuwkuijk als verdiende winnaar verder. Volgende week start de competitie en wordt het hopelijk weer een mooi seizoen.

RKVV Nieuwkuijk gaat als poulewinnaar door naar de volgende ronde. Ook VV Haarsteeg en Vlijmense boys wisten de volgende ronde te bereiken door allebei met 9 punten uit drie wedstrijd als eerste te eindigen in de poule. Zondag gaat de competitie beginnen.