De voetbalcompetitie gaat weer van start

Foto: Heusden Nieuws

Zondag gaat de voetbalcompetitie weer van start met het nieuwe seizoen 2019-2020 en ook weer de derde editie van de Naessenscup. Vlijmense Boys en FC Drunen beginnen met een thuiswedstrijd.

In de 3e klasse staat al meteen een mooie wedstrijd op het programma namelijk Vlijmense Boys ontvangt op Sportpark De Hoge Heide buurman Nieuwkuijk. Vlijmense Boys wist zich afgelopen seizoen pas in de laatste wedstrijd van de nacompetitie verzekerd van weer minimaal een jaar 3e klasse. Nieuwkuijk kan terug kijken op een prima seizoen en speelde zelfs nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Beide clubs beginnen weer op nul en allebei met een nieuwe trainer.
Bij Vlijmense Boys is Erik van Esch overgekomen van 4e klasser Berkdijk. Bij Nieuwkuijk is de Corné Verhoeven de nieuwe trainer die Patrick Berkelmans opvolgt. De wedstrijd Vlijmense Boys tegen is tevens de openingswedstrijd van de Willy Naessens Derby Cup.

RKDVC gaat op bezoek bij CHC in Den Bosch en hoopt dit seizoen en toch veel beter te doen dan het afgelopen seizoen. In Drunen hebben ze er in ieder geval vertrouwen in, CHC maakt zijn debuut in de 3e klasse nadat het kampioen is geworden in de 4e klasse. Ook Haarsteeg wil het beter doen en gaat zondag op bezoek in Kerkdriel bij DSC. De voorbereiding is goed verlopen onder leiding van de nieuwe trainer Ercument Metin. In de beker werden alle drie de duels gewonnen en heeft zich makkelijk voor de volgende ronde geplaatst.

In de 4e klasse begint HHC’09  met een uitwedstrijd bij degradant Wilhelmina in Den Bosch. Trainer Senad Hadzic maakte deze week bekend te stoppen bij de Heusdense formatie. SC Elshout waar alles bij het oude bleef speelt in Schijndel tegen WEC.

FC Drunen begint in de 5e klasse met een thuiswedstrijd tegen Achtmaal en wil dit seizoen zeker weer niet op de laatste plaats eindigen. De Drunenaren treffen in deze klasse The White Boys uit Waspik. Dat grote plannen heeft en binnen een aantal jaren wil doorgroeien naar de top van de amateurklasse.

Programma zondag 22 september
14.00 uur FC Drunen – Achtmaal
14.30 uur Wilhelmina – HHC ‘09
14.30 uur WEC – SC Elshout
14.30 uur Vlijmense Boys – Nieuwkuijk
14.30 uur CHC – RKDVC
14.30 uur DSC – Haarsteeg

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen