AguAmigos heren 1 hard onderuit bij Arethusa uit Oss

Foto: AquAmigos

Afgelopen weekeinde kwamen vier seniorenteams heren van AquAmigos in actie met wisselende successen. Heren 1 en heren 4 verloren maar er was winst voor heren twee en drie. Onderstaande een verslag van de vier wedstrijden. Bij de dames was er een ruime overwinning voor dames 1. Dames 2 kregen een oorwassing van TRB uit Tilburg en verloren met 0-15.

Heren 1
Voor de 3e wedstrijd in de 3e klasse bond moesten de heren van AquAmigos naar Oss. Uit de uitslagen van Arethusa van de reeds gespeelde wedstrijden was al duidelijk geworden dat het een zware wedstrijd zou gaan worden. Vanaf de start was Arethusa de bovenliggende partij en met de tussenstanden van: 10 – 1, 7 – 2, 7 – 2 en 6 – 0 werden onze heren met 30 – 5 naar huis gestuurd. Deze uitlag betekend veel huiswerk voor de trainers en coaches in de aankomende weken om zulke uitslagen te voorkomen in de toekomst. De doelpunten voor AquAmigos werden gemaakt door: Tom Koevoets 2, Gerrit-Jan Reurslag 1, Mark van Loghten 1, Timo Bennemeer 1.

Heren 2
Zuidesthoek 1 – AquAmigos 2. Wederom een wedstrijd die op voorhand geen eenvoudige wedstrijd zou gaan worden, echter de heren van AquAmigos bestaat uit een veerkrachtige ploeg en wist na een achterstand van 2 – 0 uiteindelijk te winnen met 7 – 12. De doelpunten werden gemaakt door: Marcel Scheij 5, Hendrik-Jan Groenenberg 1, Joris Luijpen 1, Rik Hendriks 1, Maarten ten Bekke 1, Peter Hendricks 1, Teun de Hooght 1, Job van Dijk 1.

Heren 3
AquAmigos 3 – SWNZ 2. Een rommelige wedstrijd met vrij hard spel van SWNZ. AquAmigos daar in tegen hield het hoofd koel en ging er met de winst vandoor. Einduitslag 9 – 4. De doelpunten werden gemaakt door: Michel Hoek 4, Marco Assmann 1, Rob Oomens 1, Erland Deckers 2, Raumond van Schijndel 1.

Heren 4
AquAmigos 4 – PSV 5. Het ongeslagen PSV liet ook in Waalwijk zien dat zij voorlopig de ploeg zijn die voor de titel gaat. Einduitslag 2 – 17. De doelpunten voor AquAmigos werden gemaakt door: Alexander de Hoogt 1, Rene de Laat 1.

AquAmigos Dames.
De dames van AquAmigos speelde dit weekeinde op zondag en dat leverde een paar personele problemen op. Naast de geblesseerde speelsters waren er ook nog enkele dames op stage in het buitenland maar gelukkig wist traier Hans Bax en coach van dames 2, Arene van Duijvenvoorde toch 2 volwaardige ploegen in het water te krijgen.

Dames 1
De dames moesten het opnemen tegen de dames van SWNZ 1 uit Schijndel. De eerste periode ging gelijk op en eindigde met een tussenstand van  3 – 3. De 2e periode was een overheersing van AquAmigos en eindigden met een stand van 3 – 8. Ook in de 3e periode lieten de dames geen tegen doelpunten toe. De periode eindigde met een stand van 3 – 10. In de 4e periode vonden de dames van AquAmigos het wel ok en deze periode eindigde met de eindstand van 5 – 13. De doelpunten werden gemaakt door: Britt Parijs 4, Laura van de Water 3, Fay Pas 1, Sanne van Luijpen 3, Eva Brekelmans 2,

Dames 2
Dames 2 moesten het opnemen tegen het gedegradeerde TRB res uit Tilburg. De dames van AquAmigos hadden niks in te brengen tegen deze tegenstander en verloren met grote cijfers. Uitslag 15 – 0.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties