SC Elshout speelt gelijk tegen Wilhelmina

Na winst en verlies was er nu een gelijkspel voor SC Elshout tegen Wilhelmina uit ‘s-Hertogenbosch. In een regenachtig Elshout was de eindstand 1-1

Vorige week regende het al behoorlijk maar dat stelt achteraf gezien niets voor ten opzichte van vandaag. Gewoon hondenweer! De velden werden goedgekeurd helaas dus weer worden de paraplu’s uit de bak getoverd. Ook de wedstrijd verliep eigenlijk hetzelfde als vorige week, een sterk, hardwerkend team dat de overhand heeft maar die de bal er niet in krijgt.

De eerste helft scoort eerst Wilhelmina, de goal wordt afgekeurd wegens buitenspel, even later krijgen ze als een soort goedmakertje via een penalty de 0-1. In de laatste minuut van de eerste maakt Thijs de gelijkmaker na een prachtige aanval.

De tweede helft is Elshout een stuk sterker, kansen in overvloed. De paal, lat en keeper van Wilhelmina zorgt ervoor dat het gelijk blijft.

De foto is deze keer vanuit de kantine gemaakt. Als zelfs de opperhooligans binnen voor de raam de wedstrijd gaan zitten kijken wil dat zeggen dat het echt slecht weer was deze middag.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.