Turnmiddag bij SHJ Drunen

Foto: SHJ Drunen

Heb jij altijd al aan een brug willen zwaaien, over een balk willen lopen en willen springen in een grote bak met schuimblokken? Dan is dit je kans.

Op zaterdag 2 november 2019 organiseert turn- en dansvereniging SHJ Drunen een open turnmiddag voor leden en niet-leden. Deze middag is verdeeld in 3 rondes van anderhalf uur, in iedere ronde staat een andere leeftijdscategorie centraal. Tijdens de verschillende rondes zullen er ook trainers en trainsters aanwezig zijn om de kinderen te begeleiden.
Ronde 1 zal beginnen om 12:30 en eindigen om 14:00, in deze ronde zijn kinderen welkom in de leeftijdscategorie 4 tot en met 6 jaar. Daarna zal er een ronde zijn voor kinderen van 7 tot en met 9 jaar, deze ronde zal zijn van 14:00 tot 15:30. Als laatste zijn de kinderen van 10 jaar tot en met 18 jaar van harte welkom om van 15:30 tot 17:00 te komen turnen.

De turnmiddag zal plaatsvinden in sportaccommodatie Inmotion gelegen aan de Cees van Delftstraat 10 in Drunen. Dit is tevens ook de vaste trainingshal van SHJ Drunen. Er is geen tribune aanwezig in de turnhal, dus helaas is er geen mogelijkheid om te blijven kijken.
De entreeprijs per ronde bedraagt 2 euro per persoon. Om deel te nemen aan deze turnmiddag kun je je aanmelden via de site: www.shjdrunen.nl/turnmiddag-2-november.html Het is handig om soepel vallende sportkleding of eventueel een turnpakje aan te doen. Verder zijn sportschoenen met een harde zool niet toegestaan.

We gaan er een gezellige middag van maken en hopelijk tot 2 november!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen