SC Elshout verliest verdiend van Boxtel

Zondag was het weer een perfect voetbalweertje en SC Elshout reisde vol goede moed naar Boxtel voor de uitwedstrijd naar de plaatselijke club. Na 90 minuten was het 4-1 voor thuisploeg Boxtel

We gaan er eens goed voor zitten en Elshout komt beter uit de startblokken, dat levert een paar kleine kansen op maar geen doelpunt. Na 10 minuten komt Boxtel wat beter in zijn spel en na een redding van Stef komt Elshout, uit het niets, na een vrije trap op 0-1 door een intikker van Thom. Boxtel gaat nu meer vooruit voetballen en in de 30e en 32e minuut gaat het helemaal mis bij Elshout achterin en door 2 persoonlijke fouten komt Boxtel op 2-1. Net voor de rust nog een kans voor Elshout, het blijft echter bij een ruststand van 2-1 voor Boxtel.

Snel in de tweede helft is het al bekeken, weer 2 doelpunten in 2 minuten en de wedstrijd is klaar. De wedstrijd bloeit dood; geen van beide ploegen krijgt nog een fatsoenlijke kans.

Meer is er echt niet te vertellen over de tweede helft. Zo komt ons clubke sinds lange tijd ineens terecht in het rechterrijtje, kom op jongens, volgende week schuiven we weer naar links…..