MHCD Heren 1 pakt de volle buit

Afgelopen zondag was het weer zo ver. Een thuiswedstrijd tegen Dordrecht stond voor Drunen op het programma. Drunen had het week ervoor een teamweekend gehad en waren er helemaal klaar voor om de 3 punten te pakken.

De wedstrijd was begonnen en voor dat ze het wisten stonden ze 0-2 achter binnen 3 minuten. Drunen was niet scherp en stond hierdoor snel 0-2 achter. Hierna verzamelden ze hun concentratie weer en gingen beter hockeyen. Drunen kreeg veel kansen en een aantal minuten later op een assist van Rogier Titulear scoorde Joris Otten de 1-2. Drunen bleef goed hockeyen en na een groene kaart voor Drunen scoorde ze toch de 2-2 door Puk Steenbrink. Toch scoorde Dordrecht net voor de 1e helft nog de 2-3 en hierdoor gingen ze de rust in met een 2-3 achterstand.

De 2e helft begon en Drunen hockeyde goed. Ze kregen veel kansen en Drunen zette ze goed onder druk. Na veel kansen scoorden ze toch de 3-3 door een assist van Rogier Titulear en een doelpunt van Joris Otten. Een aantal minuten later kreeg Drunen een strafcorner mee en deze werd op de voeten van een Dordrecht speler gesleept en ze kregen een strafbal. Helaas konden ze deze niet benutten en gingen de korte rust in met een stand van 3-3. In het laatste kwart ging Drunen Dordrecht volledig onder druk zetten en dit werkte goed. Ze kregen veel kansen en een aantal minuten later scoorden ze de 4-3. Dit werd gedaan door Pepijn Ploegmaker met een assist van Rogier Titulear. Drunen bleef druk zetten en ze kregen een strafcorner mee. Deze werd erin gesleept door Thijs Titulear en Drunen stond 5-3 voor. Drunen ging minder druk zetten en speelde de wedstrijd goed uit. De wedstrijd eindigde dus met een winst van 5-3.

Door de overwinning staat MHCD heren 1 nu op de 7e plaats.