Derby Neuwkuijk – RKDVC op het programma

Foto: Willy Naessens Derby Cup

Zondag staat er de derby tussen Nieuwkuijk en RKDVC op het programma in de 3e klasse C. Tevens is dit een wedstrijd op de Willy Naessens Derby Cup. Ook FC Drunen heeft een thuiswedstrijd, het ontvangt op sportpark Duinzicht SSW uit Dordrecht.

In de 3e klasse C in Nieuwkuijk de derby tussen Nieuwkuijk en RKDVC die allebei een plaatsje in de grote middenmoot hebben gemachtigd. Voor de ploeg van Corne Verhoeven wordt het weer eens tijd een wedstrijd te winnen. De laatste overwinning was voor de competitie op 28 oktober. RKDVC heeft zich de laatste weken door goede resultaten uit de gevarenzone gespeeld. De wedstrijd begint aan de Kerkstraat om 14.30 uur. In strijd om de Naessens Derby Cup staat RKDVC met zes punten uit twee wedstrijd bovenaan.
Het goed draaiende Vlijmense Boys dat afgelopen zondag met grote cijfers wist te winnen van Baardwijk gaat op bezoek bij DVG in Liempde. Nummer tien Haarsteeg heeft een lastige uitwedstrijd op het programma staan. Het speelt uit bij FC Engelen waar oud profvoetballer Anthony Lurling trainer is.

In de 4e klasse gaat het nog altijd puntloze HHC’09 naar koploper Nulandia. Hopelijk kunnen de mannen van trainer Ger Henskens voor een stunt zorgen. SC Elshout heeft ook een moeilijke uitwedstrijd, het treft in Heeswijk – Dinther nummer twee Avesteijn.

FC Drunen dat uit de laatste vier wedstrijden er drie van won krijgt SSW uit Dordrecht op visite in Drunen. Deze wedstrijd is de eerste wedstrijd van de 2e periode en wie weet is er wat te halen in deze periode.

Programma zondag 1 december
14.00 uur FC Drunen – SSW
14.00 uur FC Engelen – Haarsteeg
14.30 uur Nieuwkuijk – RKDVC
14.30 uur DVG – Vlijmense Boys
14.30 uur Avesteijn – SC Elshout
14.30 uur Nulandia – HHC ‘09

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen