Grote nederlaag voor Nieuwkuijk tegen CHC

Zondag trad RKVV Nieuwkuijk aan tegen de gedoodverfde kampioen, CHC uit den Bosch. Favoriet voor de titel vanwege een aantal behoorlijk talentvolle voetballers waarvan ene A. Hadouir die vorig seizoen nog bij Excelsior speelde.

Vanaf het begin een Nieuwkuijk dat onder druk staat maar CHC toch redelijk van het doel weet te houden. Bij balbezit nu niet echt de overtuiging dat er meer in kan zitten waardoor de bal steeds relatief snel wordt verloren. Kansjes komen er wel voor CHC maar steeds staat er een verdediger en/of Reno een doelpunt in de weg. Hoop houden op een resultaat zolang de stand 0-0 blijft. Helaas weet de aanvoerder van CHC te scoren na weer een actie van een van de Hadouirs zo’n 10 minuten voor rust, 1-0 achter wat ook de ruststand is.

Na rust is het bijna meteen weer raak, 2-0, waarna het beetje vertrouwen op meer snel is verdwenen.  Snel volgen de 3-0 en de 4-0. Met wat wissels nog even wat meer drive naar voren maar snel volgen nog wat goals waardoor het helemaal geen wedstrijd meer is. De eindstand wordt 8-0, iets om maar snel te vergeten. Wat nog te melden waard is het feit dat Reno ook nog eens 4-5 doelpunten heeft weten te voorkomen.

Al met al precies wat een wijs iemand langs te zijlijn nog wist te melden, “Zullie waren beter vandaag”.