SC Elshout verliest van koploper Nulandia

SC Elshout verloor zondag met 2-4 van koploper Nulandia mede door twee eigen goals. Via Remco v.d. Hooven en Stan Muskens kwam SC Elshout na een 0-3 tussenstand nog terug tot 2-3. Uiteindelijk werd het toch nog 2-4 tegen een sterker Nulandia. Door deze nederlaag blijft SC Elshout op een keurige zevende plaats.

Na de zeer spannende wedstrijd vorige week tegen de nummer twee waar een verdienstelijk gelijkspel werd bevochten, volgt deze zondag de wedstrijd tegen de ongeslagen koploper Nulandia.

Het eerste kwartier is voor beide teams aftasten waarbij Nulandia de harde wind mee heeft en voetballend wat beter oogt. Dit levert echter geen kansen op, sterker nog, de beste kans is voor Elshout maar die wordt niet benut. Na 40 minuten moet, helaas vanwege een blessure, Nik van Mook gewisseld worden, en wat een beetje bij S.C. Elshout hoort…. 2 minuten voor rust een mazzelgoal voor Nulandia. Rust 0-1.

Na de rust komt Nulandia beter uit de kleedkamer en komen al snel op 0-2 en 0-3. De wedstrijd lijkt gespeeld maar Elshout recht nog eenmaal de rug en 20 minuten voor tijd wordt het via Remco 1-3. Als 10 minuten later Stan M. een penalty binnenschiet staat het plotseling 2-3 en kan het nog steeds. Elshout schuift alles naar voren maar helaas de 3-3 valt niet. Wel wordt het in de allerlaatste minuut nog 2-4 voor Nulandia. Jammer, verloren van een sterke tegenstander. De scheidsrechter floot een prima partij.