Vlijmense Boys ontvangt Haarsteeg

Foto: Arjan van Dongen

De winterstop is weer voorbij voor de Heusdense voetbalclubs en is er komende zondag weer een volledig programma. De wedstrijd die eruit springt is de derby tussen Vlijmense Boys tegen Haarsteeg.

Zondag ontmoeten Vlijmense Boys en Haarsteeg elkaar op sportpark De Hoge Heide in Vlijmen. Tevens is deze wedstrijd alweer de zesde wedstrijd om de Willy Naessens Derby Cup. (RKDVC leidt in deze competitie voor Nieuwkuijk, Vlijmense Boys en Haarsteeg)

Vlijmense Boys kan terugkijken op een prima eerste helft van de competitie en staat keurig op een vijfde plaats. Vorig seizoen werd pas via de nacompetitie het vege lijf gered voor nog een jaartje 3e klasse. Hetzelfde geldt voor Haarsteeg dat nu prima 8e staat en blijft genoeg punten behalen om zo niet in de problemen te komen voor eventuele nacompetitie of degradatie.
Nieuwkuijk dat vorige week de inhaalwedstrijd verloor van het Vughtse Zwaluw VFC gaat op bezoek bij de nieuwe fusie club uit Oisterwijk VV Trinitas. Nieuwkuijk kan wel drie punten gebruiken tegen deze laagvlieger om niet verder weg te zakken op de ranglijst. RKDVC heeft een lastige uitwedstrijd bij nummer twee Zwaluw VFC.

In de 4e klasse hebben zowel SC Elshout als HHC’09 een uitwedstrijd. SC Elshout reist af naar Vorstenbosch en speelt tegen de nummer tien van de stand. Zelf staat SC Elshout in de middenmoot en speelt een probleemloos seizoen tot nu toe. HHC’09 dat de laatste twee wedstrijd vier punten wist te behalen heeft een lastige uitwedstrijd bij nummer vier VOW uit Veghel/Zijtaart. HHC’09 draagt nog altijd de rode lantaarn in deze klasse.

FC Drunen heeft een thuiswedstrijd tegen The White Boys uit Waspik. De Drunenaren ontvangen de nummer drie in de 5e klasse. FC Drunen kan bij winst zich nog vaster in de middenmoot vestigen. The White Boys van trainer Theo Lucius had grote plannen vooraf aan het seizoen, maar daar is nog weinig van over.

Programma zondag 26 januari
14.00 uur FC Drunen – White Boys
14.30 uur Vlijmense Boys – Haarsteeg
14.30 uur VV Trinitas Oisterwijk – Nieuwkuijk
14.30 uur Zwaluw VFC – RKDVC
14.30 uur Vorstenbossche Boys – SC Elshout
14.30 uur VOW – HHC’09

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen