SC Elshout pakt drie punten in Vorstenbosch

Door een doelpunt van invaller Edgar Brok heeft SC Elshout zijn eerste wedstrijd na de winterstop meteen gewonnen. Het werd 0-1 tegen Vorstenbossche Boys en doet nu volop mee in de 2e periode.

De eerste wedstrijd na de winterstop is gelijk het verste weg: Vorstenbosch. Elshout begint sterk maar verder dan een paar corners komen we niet. Na 10 minuten wordt Vorstenbosch wat sterker wat resulteert in een grote kans maar gelukkig staat Sam op de goede plek. Daarna golfde het spel op en neer, Elshout is sterker, heeft het meest balbezit maar Vorstenbosch loert op de counter. De beste kans is 2 minuten voor rust Elshout krijgt een goede kans op de 0-1 maar de keeper redt dus blijft het 0-0 bij rust.

Tweede helft begint zoals de eerste is geëindigd, een sterker Elshout wat resulteert in de 0-1 door Edgar Brok die amper één minuut op het veld staat. Vorstenbosch gaat ook wisselen en gaat meer op de aanval spelen, ze slaan het middenveld over maar kansen krijgen ze weinig, dus worden ze niet meer echt gevaarlijk. De beste kansen zijn voor Elshout maar ook wij scoren niet meer. Zo blijft het tot de laatste minuut wel spannend maar met de drie punten doen we goed zaken voor de tweede periode. Een verdiende overwinning met de complimenten aan de goede, jonge scheidsrechter.