Van Gerwen in 1e ronde tegen de Wereldkampioen

Foto: WGF

Michael van Gerwen krijgt in de Premier League Darts 2020  de kans om zich tegen Peter Wright te revancheren voor de verloren WK-finale. In de eerste ronde komen de twee elkaar donderdagavond tegen in Aberdeen

Van Gerwen en Wright  komen elkaar op de openingsavond van de Premier League Darts tegen elkaar in het Schotse Aberdeen. Een week staat Van Gerwen tegenover Daryl Gurney. Op donderdag 27 februari staat Mighty Mike zelf tegenover een uitdager. De vijfvoudig Premier League-kampioen speelt in Dublin tegen debutant William O’Connor. Op donderdag 12 maart speelt de nummer één van de wereld tegen zijn rivaal Gerwyn Price.

Eind maart komt de Premier League ook weer tweemaal naar Ahoy Rotterdam toe. Op woensdag 25 maart neemt Van Gerwen het op tegen Durrant en mag Jeffrey de Zwaan uitkomen tegen wereldkampioen Wright. Een dag later speelt Van Gerwen tegen Anderson en maakt Jermaine Wattimena zijn Premier League-debuut tegen Price.

Na negen speelweken degradeert de nummer negen van de ranglijst uit de competitie. De overige acht spelers nemen het in de tweede competitiehelft nogmaals tegen elkaar op. Na zestien speelrondes plaatsen de vier beste darters zich voor de play-offs in Londen op donderdag 21 mei.

Speelschema Premier League Darts 2020. Donderdag 6 februari Aberdeen

Michael Smith v Glen Durrant
Gary Anderson v Daryl Gurney
Michael van Gerwen v Peter Wright
Nathan Aspinall v John Henderson
Gerwyn Price v Rob Cross

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen