Van Gerwen verdedigt koppositie in Cardiff

Foto: Pixabay

Donderdagavond staat de derde speelronde van de Premier League Darts 2020 op het programma in Cardiff met vijf mooie partijen.

Michael van Gerwen speelt in Cardiff tegen Nathan Aspinall. De nummer één van de wereld is de competitie met twee zeges begonnen en heeft als enige deelnemer nog geen punt verloren. Hij won eerder van Daryl Gurney en de wereldkampioen Peter Wright.

De avond in Cardiff start met de kraker tussen Peter Wright en Rob Cross, de nummers twee en vier van de wereldranglijst. De Welshe toeschouwers in de hoofdstad van Wales krijgen twee landgenoten te zien. Jonny Clayton is deze week de gastspeler in de Premier League Darts. The Ferret neemt het op tegen Michael Smith. Ook Gerwyn Price gaat voor eigen publiek spelen. The Iceman treft hekkensluiter Daryl Gurney. Superchin is nog puntloos na twee nederlagen tegen Gary Anderson en Michael van Gerwen.

De laatste wedstrijd van de avond is tussen Anderson en Glen Durrant. De Schot en de Engelsman zijn allebei nog ongeslagen na een overwinning en een gelijkspel in de eerste twee duels.

Programma Motorpoint Arena, Cardiff
20:15 Peter Wright v Rob Cross
20:50 Jonny Clayton v Michael Smith
21:25 Michael van Gerwen v Nathan Aspinall
22:00 Daryl Gurney v Gerwyn Price
22:35 Glen Durrant v Gary Anderson

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen