Clubkampioenschappen Judoclub Drunen

Foto: JC Drunen

Op zondag 8 maart werden in de Vennezaal in Drunen de jaarlijkse clubkampioenschappen van JC Drunen gehouden. Alle judoka’s kregen de kans om in hun eigen klasse wedstrijden tegen elkaar te spelen en te strijden voor de titel van clubkampioen.

De dag begon met de allerjongste judoka’s. Voor hen stonden wedstrijdplezier en ervaring opdoen voorop. Na een gezamenlijke warming-up werden er een heleboel oefenwedstrijdjes gespeeld. De score was hierbij niet belangrijk. Na een super gezellig eindspelletje mochten alle judoka’s met een welverdiende medaille naar huis.

De oudere judoka’s volgenden, verdeeld in twee leeftijdsgroepen, later op de ochtend. Zijn gingen in poules de strijd met elkaar aan. Er zijn heel wat mooie technieken en wedstrijden voorbij gekomen. Winnen is fij, maar bij Judoclub Drunen vinden we sportief zijn en doorzetten ook super belangrijk. Brooklynn kreeg daarom de aanmoedigingsprijs uitgereikt. Ze had geen van haar partijen gewonnen maar ze speelde alle wedstrijden heel sportief en met een grote glimlach op haar gezicht. Klasse hoor!

Naast de wedstrijden in de poules werd ook de open klasse en random atack jiu-jitsu gespeeld. Iedereen mag meedoen bij de open klasse ongeacht ervaring, leeftijd of gewicht. Bij de open klasse dames wer Jet de winnaar. Bij de jongens -15 jaar stapte Jurre als winnaar van de mat af. De toch best wel spannende open klasse heren werd gewonnen door Marijn. Deze drie judoka’s mogen zich een heel jaar lang clubkampioen open klasse noemen . De jiu-jitsu competitie werd gewonnen door het koppel Janne en Tijn. Namesn Judoclub Drunen feliciteren we alle deelnemers met hun behaalde prestatie.

Voor meer informatie over judo en jiu-jitsu: www.jcdrunen.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen