Blauwe Leeuwinnen bij VV Haarsteeg

Foto: Pixabay

Vanuit het bestuursonderdeel meiden- en damesvoetbal bij VV Haarsteeg is een workshop georganiseerd om na te denken over de toekomst van het meiden- en damesvoetbal binnen de vereniging. Onder leiding van bestuursleden Caro van Grinsven en Janne van Diessen keken enkele belanghebbenden naar de kansen en bedreigingen van de meiden- en damesafdeling.

De brainstormsessie heeft geresulteerd in de ontwikkeling van het programma ‘Blauwe Leeuwinnen’. VV Haarsteeg wil met dit programma structureel en planmatig werken aan de ontwikkeling van het meiden- en damesvoetbal.

Prioriteit in het proces is het vergroten van de zichtbaarheid van de betreffende afdeling. De vereniging heeft een uniek logo laten ontwikkelen om zo het meiden- en damesvoetbal een prominentere rol binnen de club te geven. Daarnaast heeft VV Haarsteeg zich aangemeld bij Sjors Sportief. Via Sjors Sportief kunnen geïnteresseerde meiden zich aanmelden voor een kosteloze proeftraining om zo kennis te maken met voetbal en VV Haarsteeg!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen